Inside Sales Representative

I rollen som Inside Sales Representative kommer du vara en del av Compodiums fantastiska säljteam i Sverige – Du drivs av att skapa nya affärsmöjligheter och att ta kontakt med potentiella kunder. I din roll ges du möjligheter att växa och utvecklas i en expansiv och kreativ miljö. Befattningen rapporterar till Sales Operations Manager – och det är möjligt att utgå varifrån som helst i Sverige.

Ansvarsområden:

  • Arbeta med att generera och kvalificera leads och vara med och driva försäljningen av Vidicue – Säkra Digitala Möten
  • Ta första kontakten med potentiella prospekt, via telefon, email eller genom marknadsföringskampanjer
  • Förstå och agera på kundkrav och samtidigt se och skapa nya affärsmöjligheter
  • Vara drivande i att öppna upp och prospektera nya vertikaler och affärsområden
  • Arbeta tillsammans med dina kollegor för att nå gemensamma kvartalsmål
  • Genomföra demonstrationer av Vidicue för potentiella kunder

Vi söker dig med en bakgrund inom försäljning och som är i början av din karriär. För att lyckas i din roll är du en resultatinriktad och målinriktad person med en hög social kompetens som är duktig på att hitta rätt kontakter hos rätt kunder. Du har ett starkt intresse för IT och teknik har med fördel arbetat med SaaS/PaaS-lösningar tidigare. Du arbetar gärna i team där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att nå gemensamma mål. Vidare har du en härlig energi och har lätt för att skapa intresse och förtroende hos såväl kollegor som kunder.

Du erbjuds en roll som Inside Sales Representative där du får möjlighet att utvecklas och samtidigt bidra till den fortsatt utvecklingen i ett expansivt och kreativt företag – som står inför en framtida börsnotering och agerar på en internationell arena. Marknaden för säker, digital kommunikation är mycket stor – möjligheterna är många och du kommer i rollen som Inside Sales Representative bidra både till en säkrare digital värld men även en mer resefri och därmed mer hållbar framtid. 

Ansök Här