Vidicue

För investerare

Compodium – Effektiva lösningar för högre produktivitet

Compodium levererar tillförlitliga och säkra premiumlösningar för kommunikation som hjälper företag och myndigheter samarbeta mer effektivt och uppnå högre produktivitet. En av dem är bolagets flaggskeppsprodukt Vidicue – en säker, krypterad och autentiserad videokonferensplattform. Med en förstklassig kundtjänst och mer än tjugo års erfarenhet, hjälper Compodium sina kunder, bland annat några av de största organisationerna inom hälso -och sjukvård, teknologi, offentlig sektor och finansiella tjänster, att skapa möteskulturer som tar hänsyn till både människor och miljö.

Kallelse Årsstämma 2021

Kallelse Årsstämma 2021

Aktieägarna i Compodium International AB (publ), 556614-5826, kallas härmed till årsstämma onsdagen
den 2 juni 2021, kl. 10.00. Det kommer att vara möjligt att delta via video.

Ladda ner PDF

Årsredovisning 2020

Årsredovisning 2020

Här nedan kan du ladda ner Compodiums årsredovisning för räkenskapsåret 2020. Klicka på knappen nedan för att ladda ner.

Ladda ner PDF

By |2021-05-11T09:32:55+02:00maj 4th, 2021|Kommentarer inaktiverade för Vidicue

Service status

Support
+46 8 24 12 01
support@compodium.com

Services

By |2021-04-26T14:29:05+02:00mars 29th, 2021|Kommentarer inaktiverade för Service status

Boka Demo

Lär dig mer om våra säkra krypterade videokommunikationslösningar.

Fyll i formuläret och se hur Compodium kan hjälpa ert företag.

By |2021-04-06T16:36:11+02:00mars 29th, 2021|Kommentarer inaktiverade för Boka Demo

Styrelse

Styrelse

Thomas FlinckStyrelseordförande
Entreprenör som har startat och drivit ett antal företag. Grundare av Centrecourt som specialiserat sig på rådgivning till och investering i nystartade bolag. Centrecourt har hjälpt över 40 företag, däribland Cellavision och BioGaia. Thomas har tidigare varit styrelseordförande i ett antal företag, exempelvis BioGaia och Bluetail.
Hans DavidssonStyrelseledamot
Internationell företagsledare med gedigen erfarenhet av att leda globala ICT-organisationer. Exempelvis har han inom Ericsson varit vd för den globala affärsenheten för Access Products, vice vd Försäljning/Marknad nya affärsverksamheter i Nord- och Latinamerika och vd för Ericssons globala Wireless Internet Solutions Group. De senaste tio åren har Hans bott i USA där han hjälpt ett antal start-ups att bli framgångsrika.
Amit WaliaStyrelseledamot
Entreprenör med erfarenhet av globala företag och konsultverksamhet. Fokus på företags strategiska och globala tillväxt. Amit har tidigare haft chefsroller för andra Unified Communications-leverantörer såsom Tely Labs och Teliris. Amit har varit Vice President för tillväxtmarknader, strategiska allianser och serviceleverantörer på Poly och har haft seniora chefs- och konsultroller på Computacenter och LogicaCMG (nu CGI). Han har idag även styrelseuppdrag hos FWA Associates UK Ltd och Walia Associates. Amit har sin bas i London och är aktivt och operationellt engagerad i Compodium genom att leda enheten för global marknad och försäljning.
Christian Lystrup Styrelseledamot
Senior företagsledare med dubbel examen inom ekonomi och teknik. Christian brinner för att göra avancerad teknik tillgänglig för en bred marknad genom att utforma användarvänliga lösningar. Han har tidigare varit partner på ett internationellt marknads- och försäljningsbolag som jobbade med tech-varumärken som Microsoft och Hewlett Packard. Vidare har han har erfarenhet av avancerad militär teknologi.
Hosni Teque Omeirat Styrelseledamot
Hosni är affärsutvecklare med fokus på tillväxt och ledarskap. I tidigare roller som affärsutvecklingschef på Schneider Electric och E.ON hade Hosni ansvar för att leda, omforma och utveckla organisationernas övergång till nya marknader och nya affärsmodeller. På SpectrumOne hjälper han Europeiska Martech-företag och leder försäljnings- och utvecklingsteamet mot nya branscher genom såväl organisk som icke-organisk tillväxt. Hosni har en MBA och brinner för försäljning och människor.
Victoria SwedjemarkStyrelseledamot
Victoria har en lång karriär som affärsjurist bakom sig och arbetar idag som strategi- och managementkonsult. Med en bred erfarenhet av säkerhets- och integritetsfrågor från bland annat Tele2 Sverige, där Victoria hade det övergripande ansvaret för säkerhet och ledde implementeringen av GDPR, kommer hon att bli ett starkt strategiskt stöd i frågorna kring datasäkerhet. Victoria är idag aktiv i DH Anticounterfeit AB (DHA) styrelse, ett SaaS bolag inom juridik.
Malin JonssonStyrelseledamot
Malin har över 20 års erfarenhet från ledande positioner från telecombranschen där hon bland annat varit med och startat en mobiloperatör i Brasilien som gick från noll till en miljon kunder på tre år. Med en lång erfarenhet av att paketera och framgångsrikt sälja techprodukter kommer Malin bli en värdefull tillgång inom produktledning, marknad och sälj. Malin är idag aktiv som styrelseordförande för Zordix AB (publ.).

By |2021-06-11T15:51:53+02:00mars 23rd, 2021|Kommentarer inaktiverade för Styrelse

Ledningsgrupp

Ledningsgrupp

Charlotte Berg
Charlotte BergChief Executive Officer
Entreprenör med fokus på global expansion. Erfaren ledare med förmåga att framgångsrikt skapa tillväxt och genomdriva förändring. Mer än femton års internationell erfarenhet med tonvikt på att öka försäljning på existerande och nya globala marknader. Charlotte har haft ledarroller i såväl börsnoterade som privata företag inom forskning och bioteknik. Den senaste rollen var som CEO för det börsnoterade bolaget IDL Biotech (publ).
Amit Walia
Amit WaliaChief Revenue Officer
Entreprenör med global konsult- och affärserfarenhet. Fokuserar på företags strategiska tillväxt och globala expansion. Amit har tidigare haft ledarroller hos andra Unified Communications-leverantörer som Tely Labs och Teliris. Amit var Vice President för tillväxtmarknader, strategiska allianser och tjänsteleverantörer på Poly. Därutöver har han haft andra seniora ledarskaps- och konsultroller på Computacenter och LogicaCMG (nu CGI). Han har idag även andra styrelseuppdrag hos FWA Associates UK Ltd och Walia Associates. Amit har sin bas i London och är aktivt och operationellt engagerad i Compodium genom att leda enheten för global marknad och försäljning.
Martijn Voorhoeve
Martijn VoorhoeveChief Operating Officer
Serieentreprenör med fokus på strategisk försäljning, storskaliga projekt och pre-sales support. Han har även erfarenhet av global verksamhet och logistik från kunder som Ericsson och FN. På Compodium leder Martijn det team som produktutvecklar företagets plattform för säkra, krypterade och autentiserade videokonferenser. Martijn har tidigare haft andra ledarroller på Tely Labs och Poly. Därutöver har han jobbat på Ingram Micro med global distributionsförsäljning samt olika roller inom Tech och Marketing.
Rebecka Brevemark
Rebecka BrevemarkChief Financial Officer
Rebecka är företagets CFO. Hon har erfarenhet av såväl små, snabbväxande företag som börsnoterade bolags finansiella administration.
Thomas Lundgren
Thomas LundgrenChief Technology Officer
Ansvarig för infrastrukturdesign, underhåll och support för produkt videokonferens. Applikationsspecialist med certifieringar från Microsoft, Pexip, Polycom, Cisco, Vidyo och Synergy Sky. Thomas ansvarar för affärs- och produktutveckling, programmering av webbsidor och pre-sales support.

By |2021-03-23T10:03:45+01:00mars 23rd, 2021|Kommentarer inaktiverade för Ledningsgrupp

Events

Tidigare events

Ekotransport 2030

Ekotransport är ett digitalt event (på svenska) om övergången till framtida mobilitet.

Bengt Grahn, grundare och chef över Future Lab på Compodium, talar om den digitala mötesrevolutionen och dess konsekvenser.

Talartid:
8 december 2020, 11:15 – 11:35

Det femte hjulet – hur blir digitala möten en del av klimatomställningen?

Läs mer och anmäl dig till eventet >>>

Vidicue webinar: Skydda dig mot identitetsbedrägeri

I videosamtal med säker autentisering.

Den ökande förekomsten av videokonferenser har fått många företag att inse att det finns ett behov av att skydda känslig och värdefull data som förmedlas i videosamtal. 

Vidicue är en videokonferenslösning med militär säkerhetsklass som även passar företag, vilket löser företagens säkerhetsbehov. 

Vidicue är en komplett onlineplattform för videomöten som hanterar möten på ett säkert och verifierat sätt, med hänsyn tagen till organisatoriska aspekter av typen dataintegritet (GDPR).

Vill du veta hur Vidicue fungerar?

Lär dig mer om hur du kan verifiera och hantera dina videomöten med Vidicue.

Se vårt webinar här>

By |2021-03-26T12:59:12+01:00mars 23rd, 2021|Kommentarer inaktiverade för Events

Våra Kontor

Våra kontor

Compodiums huvudkontor ligger i Luleå i norra Sverige och har säljkontor och teknikenheter i Stockholm (Sverige), London (Storbritannien), Haag (Nederländerna), North Carolina (USA), Aten (Grekland), Dubai (Förenade Arabemiraten) och Johannesburg (Sydafrika).

Sweden – Luleå

Västra Varvsgatan 31
972 36 Luleå
Sweden

+46 8 24 12 00
info@compodium.com

Sweden – Stockholm

c/o Regus Frösunda Port
Gustav III:s Boulevard 34, 4tr
169 73 Solna
Sweden

+46 8 24 12 00
info@compodium.com

UK – London

16 Upper Woburn Place
London WC1H 0AF
United Kingdom

+44 20 3741 8000
info@compodium.com

USA – Chapel Hill

1111 Holly Creek Lane
Chapel Hill
NC 27617
USA

+1 919 271 5422
info@compodium.com

South Africa – Johannesburg

7 Houtkapper Road
Magaliessig 2191
Sandton
South Africa

+46 8 241200
info@compodium.com

United Arab Emirates – Dubai

P.O.Box 93990
Office Number 203
Behoul Group Building 4
8 Street
Dubai
UAE

+971 56 7509686
info@compodium.com

Greece – Athens

Sabagh-Houri 3
Maroussi 15125
Athens
Greece

+46 8 241200
info@compodium.com

By |2021-03-23T09:45:02+01:00mars 23rd, 2021|Kommentarer inaktiverade för Våra Kontor

Partners

Om Compodium

Compodium grundades 1997 med målsättningen att förse organisationer, regeringar och företag med autentiseringsverktyg för att underlätta säkra online-samarbeten. En av våra mest framgångsrika produkter är plattformen Vidicue® som gör det möjligt att genomföra krypterade och autentiserade videokonferenser. Vidare erbjuder vi lösningar för global videoproduktion och streamingtjänster. 

Vårt huvudkontor ligger i Sverige och vi är verksamma i Storbritannien, USA, Nederländerna, Grekland, Förenade Arabemiraten och Sydafrika. Compodium erbjuder pålitliga och säkra kommunikationslösningar som hjälper företag och statliga organisationer att ha effektiva och produktiva samarbeten. Bland våra kunder finns några av världens största företag inom hälsovård, teknik och finans. Därutöver jobbar vi mot offentlig sektor. Vår mångåriga erfarenhet och vår förstklassiga kundservice hjälper våra kunder att skapa en möteskultur som gagnar såväl individ som miljö. 

Vår kundsupport är öppen 24/7 och våra servicecenter runt om i världen ger teknisk hjälp på nio språk.

Compodium är stolta över att jobba med branschledande företag i ett antal länder och vi är certifierade partners med:

Cisco
Microsoft
Pexip
Poly
Synergy Sky
Vidyo
Wowza
Verba
Qumu
Logitech
Jabra
Crestron
Kaltura
Planar
Logitech
Dell
Logitech
Logitech
Logitech
Silex
NICE
Business Octane
Meetyoo

Ackrediteringar

Compodium innehar de ackrediteringar och anslutningar som behövs då ett tillverkande företag ska genomföra uppdrag från följande enheter inom FN:

IFAD The International Fund for Agricultural Development – baserat i Rom
ILO The International Labour Organization
ITC The International Trade Centre
ITU The International Telecommunications Union
UNDP The Independent Audit Advisory Committee of the United Nations
UNESCO The United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization
UNHCR The UN Refugee Agency
UNIDO The United Nations Industrial Development Organization
UNOPS The United Nations Office for Project Services
UNRWA The United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees
WIPO The World Intellectual Property Organization

By |2021-03-23T09:55:39+01:00mars 22nd, 2021|Kommentarer inaktiverade för Partners
Go to Top