Pressmeddelande

Compodium International AB (publ) vinner prestigefylld upphandling med Luleå Kommun

2023-09-26

Non-regulatory

Compodium International AB (publ), en ledande aktör inom säker kommunikation, är stolta att meddela att de har blivit framgångsrika i en nyligen avslutad upphandling med Luleå Kommun. Detta markeras som ett betydande steg framåt för Compodium och dess engagemang för att leverera högkvalitativa tjänster och lösningar.

Upphandlingen, som omfattade ett ramavtal för säkra videomöten, fax och säkra meddelanden, är ett erkännande av Compodiums kompetens och förmåga att möta de specifika behoven hos Luleå Kommun. Vi är glada över möjligheten att samarbeta med Luleå Kommun och är fast beslutna att leverera resultat av högsta kvalitet och överträffa deras förväntningar.

Vi är stolta och glada över att Luleå Kommun givit oss förtroende att leverera en helhetslösning med våra produkter inom säker kommunikation. Vi är övertygade om att våra lösningar ska underlätta för Luleå Kommun och dess medborgare att kommunicera på ett enkelt och effektivt sätt, säger Jón Grétar Guðjónsson, VD på Compodium.

Uppdraget gäller ett ramavtal för säkra meddelanden, fax och videokommunikation med en avtalstid på 24 mån med option till förlängning. Projektet väntas ta sin början i september månad.

Vi ser fram emot att inleda detta samarbete och att tillsammans med Luleå Kommun arbeta för att förbättra och stärka vår gemensamma framtid. Vi är övertygade om att detta partnerskap kommer att vara gynnsamt för alla parter.

Compodium erbjuder en plattform inom säker digital kommunikation, som gör det möjligt för företag att samarbeta tryggt och effektivt. Compodiums produkter hjälper företag att uppnå högre produktivitet genom säkrare samarbeten internt, med andra organisationer eller med privatpersoner. Alla Compodiums produkter uppfyller de regulatoriska krav som finns för hantering av känsliga personuppgifter, så att företag kan samarbeta utan oro för att information läcker eller hanteras på fel sätt.

Compodium är noterat på Nasdaq First North Growth Market (ticker: COMPDM). För mer information,  www.compodium.com

Redeye är bolagets certified adviser.

För mer information

Jón Grétar Guðjónsson 

CEO

jon.gretar.gudjonsson@compodium.com

+46 76 094 55 32