Pressmeddelande

Compodium Intl AB (publ) vinner Ineras upphandling om videomötestjänst till ett värde av 60 MSEK

2022-02-24

Regulatory press release

Compodium får fortsatt förtroende att leverera videmötestjänsten Digitalt Möte som tillhandahålls av Inera. Affärsvärdet är 60 miljoner kronor och avtalsperioden är tre år med option på ytterligare två år. Avtalet är under en avtalsspärr i tio dagar i enlighet med 20 kap. §LOU.

Inera är ett aktiebolag som ägs av regioner, kommuner och SKR. Digitalt Möte är en del av uppdraget är att skapa förutsättningar för att digitalisera välfärden genom att förse ägarna med gemensam digital infrastruktur och arkitektur.

Digitalt Möte är utvecklad av Compodium och är en krypterad videokommunikationslösning som uppfyller de säkerhetskrav som regioner och kommuner ställer på möten där känsliga personuppgifter hanteras. Genom att möta upp kraven att följa GDPR samt offentlighet- och sekretesslagen (OSL) elimineras risken för att obehöriga personer tar del av fel information. Genom att erbjuda en säker digital kommunikationslösning skapas möjligheter att öka tillgängligheten av samhällskritiska tjänster inom offentlig sektor även på distans.

För mer information kontakta Compodiums CMO Lin Nordström: lin.nordstrom@compodium.com

Compodium är noterat på Nasdaq First North Growth Market (ticker: COMPDM). För mer information,  www.compodium.com

Redeye är bolagets certified adviser. Redeye kan nås på certifiedadviser@redeye.se samt 08-121 57 690.

Denna information är sådan information som Compodium är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2021-02-24 17:27 CET.

Dokument och länkar