Pressmeddelande

Compodium lanserar Vidicue 4.0

2022-06-07

Non-regulatory

De senaste 6 månaderna har varit en utvecklingsintensiv period för Compodium som lägger stor vikt vid att skapa den bästa och mest intuitiva användarupplevelsen på marknaden för säkra kommunikationstjänster. Compodium har investerat i resurser både ekonomiskt och i personal för att kunna leverera en uppdaterad version av Vidicue, Compodiums säkra videokommunikationslösning. Den nya versionen kommer bland annat med en ny videomotor med förbättrad bild- och ljudkvalitet, handuppräckningsfunktion, kontroll för administratör att kontrollera mötesgästernas deltagande och utvecklad chattfunktion.

Compodium har utvecklat en förbättrad version av kommunikationstjänsten Vidicue som är tillgänglig hos samtliga av Compodiums partners. Vidicue 4.0 är ett resultat av det löpande arbete där Compodium tillsammans med partners och deltagare utbytt erfarenheter och dokumenterat anonymiserade data som gett viktig information till Vidicues löpande utvecklingsprocess. Den kunskap som samlats in har bildat en bas för framtida produkt- och systemutveckling och genom att involvera representanter från olika intressentgrupper säkerställs att uppgraderingar och förbättringar är prioriterade i enlighet med behovet på marknaden.

- Vår interna Customer Success-grupp dokumenterar löpande återkoppling från kunder och partners med målet att tidigt fånga upp våra kunders behov för den fortsatta utvecklingen av våra egenutvecklade kommunikationstjänster. Vår målsättning är alltid att säkerställa kundnytta och att vi tillsammans med våra användares feed-back fortsätter att utveckla säkra kommunikationstjänster som både följer regulatoriska krav och är relevanta. Återkopplingen från våra kunder och användare föds löpande in i våra utvecklingsprocesser och styr våra prioriteringar för att fortsätta att utveckla produkter för framtidens kommunikationsverktyg, säger Jón Grétar Guðjónsson, VD på Compodium.

Samtliga användare kommer att vara migrerade till den nya versionen till hösten.  

Compodium grundades 1997 med missionen att leverera tillförlitliga, digitala samarbetslösningar för organisationer, företag och myndigheter. Compodiums säkra kommunikationsplattform erbjuder tjänster med stark autentisering för att säkerställa de regulatoriska krav som finns för känsliga personuppgifter. En av dem är bolagets flaggskeppsprodukt Vidicue - en säker, krypterad och autentiserad videomötestjäns, såväl som tjänster inom säkra meddelanden, digital signatur och visselblåsarfunktion. Företaget har sitt huvudkontor i Sverige, med internationell verksamhet i Storbritannien, USA, Nederländerna och Sydafrika.

Compodium är noterat på Nasdaq First North Growth Market (ticker: COMPDM). För mer information,  www.compodium.com

Redeye är bolagets certified adviser. Redeye kan nås på certifiedadviser@redeye.se samt 08-121 57 690.

För mer information

Lin Nordström

Investor Relations/CMO

lin.nordstrom@compodium.com

+46 8 24 12 00

Dokument och länkar