Vidicue

Säkra, krypterade och

autentiserade videomöten

för trygga möten.

English

Vidicue

En säker

videokommunikations-

lösning

Vad är Vidicue?

Vidicue är en säker videokommunikationslösning som gör det möjligt för till exempel läkare, psykologer, jurister eller andra professionella som hanterar konfidentiell information, att ansluta till ett videomöte med gäster som har säkerställt sin identitet genom att ha blivit autentiserade genom Bank-ID eller liknande tjänst.

Gästerna kan ansluta till mötet från I-pad, mobil eller dator för att garantera flexibilitet och tillgänghet. Vidicue hanterar samtalsflödet genom att tillhandahålla en online-portal med en lobby där agenter väljer att plocka in sina autentiserade gäster till mötet vilket eliminerar risken att obehöriga får ta del av konfidentiella samtal.

Med möjlighet till end-to-end-kryptering i peer-to-peer och gruppsamtal, placeras sig Vidicue i den översta nivån av säkra videokommunikationslösningar på marknaden. Eftersom både mötesinbjudaren, de så kallade agenterna, och mötesgästen är säkert autentiserade kan båda lita på att de pratar med rätt person och att deras data är säker. Användare av lösningen finns i de branscher där känslig information hanteras och konfidentiell data behöver skyddas. Som i till exempel finans-, utbildnings-, hälso- och sjukvårdssektorerna. Vidicue gör det möjligt för dessa organisationer att träffa sina kunder, brukare och invånare på distans och därigenom öka kundnöjdheten genom att erbjuda flexibilitet utan att kompromissa på säkerheten. Att detta även bidrar till att företag tar ett gemensamt grepp om att minska koldioxidutsläppen ser vi som en bonus för vår miljö och planet.

Kontakta oss för mer information om hur kan trygga dina möten idag.

Funktioner 


Flexibilitet

Vidicue-plattformen är skalbar och har stöd för olika samtalsflöden. Gästerna slussas via väntrum till de digitala mötesrummen. Lösningen anpassas lätt från den mindre kundens behov till den stora och komplexa organisationens krav.


Kryptering

Skulle organisationer drabbas av dataintrång eller avlyssning kan stor skada uppkomma. Tack vare Vidicues avancerade punkt-till-punkt-kryptering erhålls en säker och trygg kommunikation.Autentisering

Vidicues digitala autentiseringsprocess säkerställer att bara tillåtna deltagare kan ansluta till mötet.
Boka Demo

Lär dig mer om Vidicue

Lär dig mer om Vidicues funktioner.

Ladda ner vårt produktblad och kom igång idag.

Ladda ner produktblad

Global Autentisering 

Hur kan du försäkra dig om att
du pratar med rätt person?

Vidicue stödjer en mängd olika digitala autentiseringsmetoder,

till exempel BankID – för att verifiera och autentisera

personen du har ett möte med.

Mer om Vidicues autentiseringsmetoder

Se Vidicue Webbinar


Säkerställ dina videomöten mot obehöriga deltagare med säker autentisering

Med Vidicue är varje deltagares identitet autentiserad med hjälp av en mängd olika digitala autentiseringsmetoder, t ex BankID, innan videosamtalet inleds. Detta gäller oavsett om det handlar om en läkare, patient, vårdgivare, tolk, kundserviceadministratör eller styrelseledamot.

Vidicue är en plattform som är användbar för alla organisationer, inte minst organisationer med höga regulatoriska krav såsom myndigheter, finans, juridik och hälsovård. Lösningen erbjuder mycket höga säkerhetsnivåer och säkerställer att identitetsbedrägerier undviks.

Hur fungerar Vidicue i praktiken?

Lär dig mer om hur du på ett säkert sätt kan verifiera och hantera alla dina videomöten med Vidicue.

Fyll i formuläret och få direkt tillgång till den fullständiga inspelningen av webbinaret.

Våra kunder

sodertalje kommun

Södertälje kommun upprätthåller verksamheten med säkra och konfidentiella videomöten.

Simon Lindgren, IT-strateg på Södertälje kommun, förklarar hur Vidicue har förändrat sättet kollegor kommunicerar på, hur de minskat restiden och förbättrat servicekvaliteten.

Ladda ner referenscase

Nyheter

Fler nyheter

Kontaktformulär

Kontakta oss och lär er mer om varför Vidicue är den bästa lösningen för er verksamhet.

Allmänna / säljrelaterade förfrågningar

+46 8 24 12 00
info@vidicue.com

Support

+46 8 24 12 01
support@vidicue.com

Prova på

Kontakta oss så bokar vi in en demonstration.

Partners