Nyheter i Vidicue: Säkra videomöten

2 minuter

Vidicue har fått en hel del uppdateringar och förbättringar, för att göra dina videomöten så bra som möjligt. Från ett nytt utseende och förbättrad användarupplevelse i portalen till nya funktioner i videomötet. Här listar vi några av de nya funktionerna:

Nytt utseende i portalen

Vi lanserar ett nytt utseende i portalen med en användarcentrerad design med fokus på att förenkla och förbättra mötesupplevelsen, statistikfunktionen och administration. En ny funktion är också att det går att välja mellan ljust och mörkt läge i portalen.

Funktioner för att förenkla hantering av möten, lobbys och mötesdeltagare

Agenter i portalen har fått förbättrade filtrerings- och sökfunktioner och bättre möjligheter att hantera lobbys och roller. Det är nu möjligt att ta bort flera agenter samtidigt. Dessutom öppnar vi upp för tidsbegränsningar på möteslänkar, som en extra säkerhetsaspekt till ditt möte.

Bakgrundsbild i mötet

Inget mer stök i bakgrunden eller kollegor som oönskat kommer med i bild! Nu kan du välja mellan att göra din bakgrund suddig, välja en bakgrund från vårt bibliotek eller ladda upp din egen bild.

Dela video med ljud  

Du kan nu enkelt dela video och ljud direkt i mötet. Dessutom med förstklassig kvalitet!

Testa din mikrofon och högtalare innan du går med i mötet

Nu har du möjlighet att testa din mikrofon och högtalare innan du går med i mötet för att vara extra säker på att mötet kommer flyta på så bra som möjligt, och du slipper att onödig tid går åt till inställningar när mötet har börjat.

Vi hoppas att du kommer att uppskatta dessa förbättringar och fortsätter att använda Vidicue för alla dina säkra videomöten. Boka in ett säkert videomöte och upplev förbättringarna själv!

Använder du inte Vidicue än? Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång.